Utbildningsmodul, livestreamad lästräff och digitalt skolbesök

Efter en tids fördröjning kan vi äntligen meddela att det är dags för våra spelare och ledare att genomföra Minds digitala utbildningsmodul. I april är vi en utav några utvalda idrottsföreningar som genomför pilotomgången av utbildningen. Detta ska hjälpa Mind att utveckla moduler och kommer att hjälpa oss stort i vårt arbete #FRAMÅT. 

Under rådande omständigheter så kan vi inte genomföra lästräffar i vanlig ordning men det stoppar inte oss från att sprida läsglädje och inspirera barn till vikten av dubbla karriärer. Den 29 mars ska vi tillsammans med Söndrums Bibliotek anordna en livestreaimad lästräff där våra läsambassadörer från herrlaget, Alexander Berntsson, Emil Tot Wikström och Samuel Kroon,  bjuder på spännande lästips. Vi passar dessutom på att spela in korta sekvenser som vi kan dela med oss av till alla kommunens bibliotek i efterhand.

Idag har vi även haft ett bra samtal med Maria Seger från Halmstads kommun som arbetar som utvecklare med inriktning jämställdhet mot förskola och skola. Vi kommer inom ett par veckor att i samråd med Mind genomföra vårt första digitala skolbesök. Maria hjälper oss med kontakten ut till kommunens skolor. Vi ser mycket fram emot att komma igång med projektet Kompissnack.