Kompissnack på Hishultskolan!

29 september var det dags för en ny skola och denna gång på Hishultsskolan i Laholms kommun som fått reda på vårt Kompissnack och inte säger vi nej till att träffa elever som vill träffa oss.

En stor skara HBK-supportrar fick träffa Malte där det blev väldigt många frågor kring fotbollen, men inte bara det som händer på plan utan genomtänkta frågor kring hur vänligt det är utanför planen så som i omklädningsrummet och lediga stunder på dagen. Malte kunde många gånger göra bra jämförelser mellan omklädningsrum och klassrum, att man kämpar ihop mot målet att bli bättre tillsammans för då blir man också själv en bättre elev/spelare.

Några nyfikna frågor kring hur laget tar emot nya spelare gick också att jämföra med skolans värld och om alla kunde svenska så blev svaret att engelska är bra att kunna.

 

Efter timme av massor av bra frågor så fick Malte digitalt överlämna en varsin biljett till lördagens match mot Östersund, då är självklart att alla dessa HBK:are ska få gå till Örjans vall nu när vi äntligen får öppna upp.

Här lovande även Malte att komma och säga hej efter match om de ropade ut sin placering. Dessutom fick dem en övning baserat att vara en fin kompis att göra som ska protokollföras dagligen via sin lärare tills Malte kommer till deras skola och följer upp samt spelar fotboll på deras skolgård