Kompissnack har premiär 14 april

Det är så härligt när saker och ting börjar ta fart och man hittar sätt att göra insatser som inte kompromissar på säkerhet och hälsa. Den 14 april har vi premiär för projektet Kompissnack ihop med Kärlekens skolas fjärdeklassare. 92 elever uppdelade i sina respektive klasser kommer att få möta två spelare, en från dam och en från herr, via ett digitalt forum för att prata om utanförskap, mobbing och kränkning. Våra spelare tar upp tunga frågor och vi öppnar upp för diskussion. Planen är att vi ska följa upp den digitala träffen med ett fysiskt besök utomhus innan barnen går på sommarlov. 

Idag har vi dessutom haft ett oerhört inspirerande möte med våra socialpartners Mind. Utbildningsmodulens beta-variant är klar och vi kommer att handplocka ett gäng ledare som får genomföra den. Därefter kommer Mind arbeta med feedbacken som kommer in och göra färdigt utbildningen som sedan alla våra ungdomsledare kommer att genomföra. 

På måndag stundar en livestreamad lästräff och inom kort kommer vi även att ha videosamtal med barn och ungdomar som ligger inlagda på barnsjukhuset. Det ser vi verkligen fram emot. 

Nu kör vi!