CSR & Hållbarhetsträff

Från och med nu kommer SEF att bjuda in oss som är CSR-ansvariga på klubbarna till digitala hållbarhetsträffar en gång i månaden. Idag har vi fått presentera vårt projekt samt lyssna till hur andra klubbar har hanterat den senaste tidens osäkerheter och hur deras arbete planeras framöver. SEF har presenterat hur deras arbete har sett ut den senaste tiden och vilka planer som finns för 2021. Mycket intressant och inspirerande. 

Det är så häftigt att höra hur stort ansvar elitfotbollen tar för samhälle och miljö. Initiativen är fantastiska och viljan att göra skillnad imponerande. Vilken bransch vi arbetar i! 

Med digitala utbildningsmoduler i samarbete med Mind på gång samt livesändning av Lässpelet till skolor i kommunen på gång känns det oerhört spännande med arbetet som pågår.

Just nu deltar vi i en del träffar som rör hållbarhet. Vi har lyssnat på ett webbinarium om Näthat, deltagit vid Destinationens Kompetensträff om hållbar besöksnäring och handel och ska imorgon delta vid Länsstyrelsens samverkansmöte gällande Internationella Kvinnodagen. Vi suger åt oss av all inspiration och kunskap och ser fram emot att få sätta det i praktiken.