Barnens dag

En gratis prova-på-dag för alla barn.  Lördag 21 augusti kl. 11.00-18.00 på Örjans vall.

Vill ni vara med på första upplagan av Barnens dag på Örjans vall?

Lördag 21 augusti kl. 11.00-18.00

Barnens dag handlar om att visa upp föreningsutbudet i Halmstads kommun med omnejd. Vi bjuder in barn och ungdomar med familjer till en gratis prova-på-dag där ni som förening får möjlighet att visa upp er verksamhet och rekrytera nya medlemmar. Vi vill med detta evenemang uppmuntra till aktivitet, kreativitet och rörelse. Vi ser gärna att det blir en blandning av idrott-, kultur- och andra intresseföreningar för att verkligen visa upp det rika utbudet på föreningsliv som Halmstad har. Om man inte har möjlighet att erbjuda en prova-på aktivitet så hjälps vi åt att hitta andra lösningar till att presentera sin verksamhet. Utöver prova-på aktiviteterna så kommer vi även att anordna diverse tävlingar, underhållning och foodcourt.  

För att vi ska kunna genomföra Barnens dag behöver vi ta en avgift på 995 kr för deltagande. Avgiften tar vi för att kunna täcka de kostnader som det innebär att anordna evenemanget så som personal, infrastruktur, tillstånd, toaletter, elförsörjning, sophantering, marknadsföring, mm.  

Anmäl er till rebecka@hbk.se senast 1 juni.

Ange hur stor yta ni behöver, vilket underlag ni önskar samt om ni har något behov av el. Ange även kontaktperson.

 

Covid-19

Vi följer utvecklingen av pandemin och planerar utifrån att kunna genomföra ett säkert event. Skulle omständigheterna stå i vägen så skjuts evenemanget fram. Om evenemanget ställs in betalas pengarna åter.I år lanserar vi vår nysatsning på CSR-arbetet i klubben genom projektet #FRAMÅT. Barnens dag blir en kick-off för det hela och ska på sikt bli en återkommande aktivitet. Med all respekt för situationen vi befinner oss i idag så planerar vi för att vi ska kunna genomföra evenemanget och vill gärna att ni är med.

Barnens dag har flera syften. På kort sikt handlar det om att ge barnen en rolig dag. Men på lång sikt vill vi hjälpa barn och vuxna att få upp ögonen för alla aktiviteter som finns i kommunen. Allt för ett välmående Halmstad.

På Örjans vall har vi tillgång till stora ytor med olika underlag. Gräs, grus och till och med vatten. Ju fler och ju mer varierande utbud desto roligare för besökarna. Friidrott, fotboll, dans, ridsport, schack, musik, rodd, basket, taekwondo, konståkning och en himla massa mer.

Pris för deltagande: 995 kr (Avgiften tar vi för att kunna täcka de kostnader som det innebär att anordna evenemanget så som personal, infrastruktur, tillstånd, toaletter, elförsörjning, sophantering och marknadsföring)

  • Vi siktar på 1 000 barn som besöker dessa dagar
  • Vi önskar att det ska finnas runt 25 olika aktiviteter att prova på
  • Vår förhoppning är att många av barnen hittar ut i föreningslivet efter denna dag
  • På området bygger vi upp ett foodcourt och en uppvisningsscen. Utöver alla prova-på aktiviteter kommer hoppborg, bubbleball, ljudpunkter och andra aktiviteter finnas tillgängliga. Området får besök av spelare och maskotar.
  • Vi tillhandahåller funktionärer på området och ser till att sopstationer och toaletter finns tillgängliga. Vi ser även till att evenemanget marknadsförs.
  • Om omständigheterna tillåter kommer vi också dela ut ett antal biljetter till kommande match

Vill ni vara med?

Kontakta rebecka@hbk.se